|Tuesday, May 30, 2017
You are here: Home » Sport » Shaqiri shpallet legjendë e Zvicrës

Shaqiri shpallet legjendë e Zvicrës 

shaqiri

Xherdan Shaqiri është përfshirë në librin e artë të futbollit zviceran, duke marrë statusin e legjendës.

Në këtë libër shkruhet për futbollistët më të mëdhenj helvetikë dhe jepen informacione për 750 ndeshjet ndërkombëtare të kësaj kombëtareje nga viti 1905 deri në vitin 2014, transmeton Telegrafi.

Shaqiri është i vetmi lojtar i dekadës së fundit, së bashku me Alexander Frei që janë bërë pjesë e tij.

T’fundit nga rubrika:


Add a Comment

0