|Friday, May 26, 2017
You are here: Home » Lajme » Sela: Partisë së Menduh Thaçit tani e tutje do t’i themi PMTH

Sela: Partisë së Menduh Thaçit tani e tutje do t’i themi PMTH 

ziadin-sela-kryetari-i-komunes-se-struges

Iniciatori I Lëvzijes për Reforma të PDSH-së Ziadin Sela, sot pas caktimit të datës së kongresit që do të mbahet me 21-22 Mars 2015 në një fjalim para të pranishmëve  tha se tha Partisë së Menduh Thaçit e tani e tutje do t’i themi PMTH

“Partia e Menduh Thaçit, nuk do ti referohemi Partia Demokratike Shqiptare,  por me PMTH, vrapuan shpejt e shpejt të bëjnë kongres vetëm e vetëm që të ruajn pozicionin, pozicionin e vet, të pa përgjegjshëm, nuk jap asnjë fije shprese, të një pjese të madhe të popullatës, ecila mbi 10 vjet nuk është përfaqësuar në instuticion” u shpreh Sela

Ndryshe Menduh Thaçi u rizgjodh kryetar i PDSH-së në Nëntor të 2014. Në kogresin e gjashtë të partisë, i cili ishte  ishte kandidat i vetëm për kryetar partie,  ku sipas Ziadin Selës, Menduh Thaçi ka shkelur statutin e PDSH-së andaj edhe sot në Tetovë Lëvizja për Reforma të PDSH-së caktoi datën për kongresin e VI dhe të rregullut sipas kësaj Lëvizje.

T’fundit nga rubrika:


Add a Comment

0