|Friday, May 26, 2017
You are here: Home » Tech » Samsung Galaxy S6 me ekran Quad HD

Samsung Galaxy S6 me ekran Quad HD 

Samsung

Samsung Galaxy S6 do të ketë ekran Quad HD me rezolucion prej 2560 x 1440 piksel. Galaxy S6 do të jetë një telefon që do të përdorë butona fizik dhe versionin 64-bit”64-bit të Android, që do të përshtatet me procesorin 64-bit”64-bit që S6 pritet ta ketë.

Duket se tashmë janë hedhur poshtë hipotezat dhe pritet që Samsung Galaxy S6 të lançohet gjatë muajit që vjen në Kongresin Botëror Mobil së bashku me Galaxy S6 Edge.

T’fundit nga rubrika:


Add a Comment

0