|Monday, May 29, 2017
You are here: Home » Kronika e Zezë » Prostitucioni në Prishtinë, gjashtë të arrestuar

Prostitucioni në Prishtinë, gjashtë të arrestuar 

prostitucioni ne prishtine

Pesë meshkuj dhe një femër kanë përfunduar në pranga të Policisë së Kosovës në Prishtinë, pasi të njëjtit dyshohet se janë marrë me prostitucion. Policia e Kosovës ka bërë të ditur se identifikimi i të dyshuarve është bërë pas një pune intensive të policisë.

Me urdhër të gjyqtarit të Gjykatës Themelore në Prishtinë, Divizionit për Kundërvajtje, të dyshuari pas intervistimit, janë liruar në procedurë të rregullt.

 

T’fundit nga rubrika:


Add a Comment

0