|Monday, May 8, 2017
You are here: Home » Shëndetësi » Panxhari me veti antioksiduese ose antiplakje

Panxhari me veti antioksiduese ose antiplakje 

randensaftl

Ngjyra e kuqe vjen nga betacianina, një pigment që bën pjesë tek antocianinat. Përmban një oligoelement të pazakonshëm: rubidiumin, veprimi i të cilit ndihmon në tretje.

Ai është anti-anemik dhe konsiderohet si një zëvendësues i gjakut. Niseni mëngjesin me një lëng portokall-panxhar-karrotë të shtrydhur për të patur përfitime të panumërta në organizëm.

 

T’fundit nga rubrika:


Add a Comment

0