|Friday, May 26, 2017
You are here: Home » Lajme » Në vend të udhëtarëve, trenat e Maqedonisë të mbushur me borë (FOTO)

Në vend të udhëtarëve, trenat e Maqedonisë të mbushur me borë (FOTO) 

vozbasgtnhsa_480x339_915110581-520x330

Udhëtimi me tren sidomos në relacionin Veles Shkup Veles është përditshmëri e qytetarëve të Velesit të cilët punojë dhe studiojnë në kryeqytet.

Por në çfarë kushtesh udhëtojnë kur jashtë bie borë dhe temperaturat janë nën zero.

Në fotografitë e publikuara nga studentët shihet se si trenat e Maqedonisë në vend se me udhëtarë janë të mbushura me borë.

 


 

voz1hdgmxy voz2gfytdfr voz3jhndmdd voz4gnsfhnzz

T’fundit nga rubrika:


Add a Comment

0