|Tuesday, May 23, 2017
You are here: Home » Lajme » Në Vaksincë homazhe për dëshmorët, politikanët të padëshiruar

Në Vaksincë homazhe për dëshmorët, politikanët të padëshiruar 

homazhe per tigrin

Në fshatin Vaksincë të Kumanovës, sot  nga 14:45, do te mbahen homazhe te kompleksi i deshmorve që gjendet në sheshin e këtij vendbanimi shqiptar. Për dallim nga homazhet nëpër fshatrat tjerë të rajonit të Likovës, në Vaksincë politikanët janë të padëshiruar, prandaj janë ftuar vetëm ish-luftëtarët dhe përfaqësuesit e shoqatave lokale të luftës, si dhe ish-luftëtarë e familjarë nga Kosova.

T’fundit nga rubrika:


Add a Comment

0