|Friday, May 26, 2017
You are here: Home » Shëndetësi » Mollë me mjaltë kundër pagjumësisë

Mollë me mjaltë kundër pagjumësisë 

moll mjalt

Lëngu i mollës i përzier me mjaltë dhe ujë të nxehtë pihet si mjet qetësues kundër pagjumësisë. Nëse vuani nga dhembja e kokës në ballë, vendosni fasha të lagura me uthull molle dhe ujë duke e shoqëruar edhe me pak mjaltë. Por ky është një trajtim që duhet bërë çdo darkë në mënyrë që të japë rezultatin e duhur.14 – See more at: http://prmagazine.info/molle-me-mjalte-kunder-pagjumesise/#sthash.G83TCPs8.dpuf

T’fundit nga rubrika:


Add a Comment

0