|Monday, May 29, 2017
You are here: Home » Magazina » Madonna falënderon në shqip

Madonna falënderon në shqip 

POP-STAR-MADONNA

Diva e muzikës pop, Madonna, ka falënderuar fansat e saj nga vendet e shumta të botës, të cilët i kanë shkarkuar këngët e reja të saj.

Pas rrjedhjes së disa detajeve në internet, 56-vjeçarja vendosi të publikonte gjashtë këngë të reja të albumit të saj dhe ato u shkarkuan jashtëzakonisht shumë.

Edhe pse në listën e vendeve ku u shkarkuan këngët e saj nuk figuronte Shqipëria, në falënderimin e këngëtares, menjëherë pas anglishtes, spanjishtes dhe gjermanishtes, është falënderimi në shqip.

Screenshot

T’fundit nga rubrika:


Add a Comment

0