|Friday, May 26, 2017
You are here: Home » Lifestyle » Kur dashuria për paratë të shpëton jetën

Kur dashuria për paratë të shpëton jetën 

largea_large1421170685

Një qytetar kinez që qëndroi në koma për më shumë se një vit, u zgjua papritur, pasi nuhati paratë që infermieret i vendosën para hundës së tij. Xiao Li hyri në koma në gusht të vitit 2013, pasi qëndroi një javë, pa pushim, në një qendër interneti.

Ai ra pa ndjenja ndërkohë që kërkonte ide për të hapur një biznes. Përgjatë muajve, mjekët kërkuan më kot një mënyrë për të zgjuar Li-un. Por gjithçka ndryshoi kur familja e tij zbuloi se ajo që Li donte më shumë në këtë botë ishte suksesi dhe paratë.

T’fundit nga rubrika:


Add a Comment

0