|Tuesday, May 30, 2017
You are here: Home » Kronika e Zezë » Kujdes nga virusi “porno” në Facebook

Kujdes nga virusi “porno” në Facebook 

virus

Një virus i ri po qarkullon në Facebook dhe po infekton çdo ditë dhjetëra mijëra përdorues të rrjetit social. Bëhet fjalë për një link që shpërndahet përmes opsionit “tag”. Ju vjen nëpërmjet miqve si kërkesë për ta hapur, duke ju ofruar imazhe pornografike, por nëse e klikoni do të bini pre e tij. Linkun mund ta shihni në foton e mësipërme. Nëse ju vjen në faqen tuaj, thjesht injorojeni.

T’fundit nga rubrika:


Add a Comment

0