|Friday, May 26, 2017
You are here: Home » Lajme » Kolona të mëdha në autostradat e Maqedonisë (VIDEO)

Kolona të mëdha në autostradat e Maqedonisë (VIDEO) 

kolona

Autostrada për brenda është bllokuar nga kolonat e mëdha të autobusëve dhe makinave që janë nisur drejt  qendrrës së Shkupit, ku do të mbahet tubim mbipopullor i organizuar nga partitë opozitare dhe OJQ-të.

Protesta është paralajmëruar nga prania masive e qytetarëve nga vendi.

T’fundit nga rubrika:


Add a Comment

0