|Sunday, May 14, 2017
You are here: Home » Vaksincagram » Kjo është Miss..

Kjo është Miss.. 

Prapa çdo mashkulli të pushtetshëm, qendron një grua e bukur.

E tillë është dhe Barbara Evans, ndoshta edhe më e bukura ndër gratë e futbollistëve.

E zgjedhur si modele e “Playoby” dhe me një lidhje të lënë pas me futbollistin Guerrero, 23-vjeçarja Evans është vlerësuar si “Miss Wags 2014”, ose ndryshe e partnerja më e bukur e një futbollisti.fernanda

T’fundit nga rubrika:


Add a Comment

0