|Monday, May 22, 2017
You are here: Home » Bota » Këtë befasi nga policët, nuk e priste askush (Video)

Këtë befasi nga policët, nuk e priste askush (Video) 

befasia nga policet

Ndalesa nga policët nuk është gjë e rrallë, e vozitësit nuk janë të panjohur edhe me tiketat e dënimit. Por, një vajzë ishte fatlume nga ndalesa që i bëri një patrullë policie.

Audra Danilof ishte rrugës për në shkollë në Wisconsin, kur u ndalua nga Policia, kinse “nuk kishte respektuar shenjën”.

Polici ia mori dokumentet për t’i kontrolluar dhe më pas u kthye me dy tiketa, duke thënë se i ka dy lajme për të.

“Njëra tiketë është për në New York, e tjetra është bileta e koncertit tek bendi juaj i preferuar”, i thotë polici adoleshentes, e cila mbetet gojëhapur.

Tërë këtë ngjarje e kishte sajuar babai i vajzës 17 vjeçare, e cila vuan nga një sëmundje e rrallë dhe e pashërueshme.

T’fundit nga rubrika:


Add a Comment

0