|Saturday, May 13, 2017
You are here: Home » Vip » Jennifer Lopez, Rita Ora dhe Alessandra Ambrosio plot shkëlqim në ndejën e Golden Globes (Foto)

Jennifer Lopez, Rita Ora dhe Alessandra Ambrosio plot shkëlqim në ndejën e Golden Globes (Foto) 

yjet globe

Ceremonia e ndarjeve së çmimeve Golden Globes përfundoj me sukses edhe këtë vit. Si gjithmonë në evente të tilla e gjithë vëmendja mediatike është e kthyer kah yjet e famshme hollivudiane dhe mënyra se si duken ata.

Duke pas parasysh që eventi në fjalë është njëri nga prestigjiozët në gjithë botën, emra të shquar të botës së artit ishin prezent edhe në këtë vit. Në qilimin e kuq shkëlqyen emra si Amy Adams, Jessica Chastain, Emma Stone, Naomi Watts, Lupita Nyong’o, Diane Kruger, Katie Holmes dhe Jennifer Lopez. Mirëpo lind pyetja se si u dokën yjet tjera në ndejen e këtij evenimenti ?!

Po ju paraqesim disa nga nga yjet të cilat spikatën në ndejën e Golden Globes. Padyshim Jennifer Lopez, Rita Ora e Alessandra Ambrosio spikatën në këtë natë.

T’fundit nga rubrika:


Add a Comment

0