|Friday, May 26, 2017
You are here: Home » Shqipëri » Ja kush është Dritan Demiraj..

Ja kush është Dritan Demiraj.. 

kolonel-demiraj2

Dritan Demiraj ka 24 medalje në ushtri dhe 27 në sport. Komandant i Forcave Speciale të Ushtrisë, ai njihet si “babai”, udhëheqësi i parë luftarak në terren dhe trajnues i misioneve “Eagle” (nga 1-7), pedagog, autor i shumë librave, manualeve e kumtesave deri në kategorinë akademike të kërkimit shkencor.

Koloneli Dritan Demiraj, është “Nderi i Kombit” me dekoratë presidenciale.

Ai është liruar pas 31 vitesh kontribut në Forcat e Armatosura të Republikës së Shqipërisë.

Demiraj ka marë pjesë edhe në misionin ne Avganistan  me njësite speciale Albanian Eagle ne vitin 2009

163260

kolonel-demiraj4

dritan-demiraj

T’fundit nga rubrika:


Add a Comment

0