|Thursday, April 27, 2017
You are here: Home » Lajme » Incident në avionin e Gruevskit

Incident në avionin e Gruevskit 

grue... avion

Shkup, 21 maj- Delegacioni qeveritar i udhëhequr nga kryeministri, Nikolla Gruevski duke u kthyer nga Strazburgu është detyruar që të ateroj në Cyrih të Zvicrës informon Telma Tv.
“Sipas informacioneve fillestare mund të vërtetoj se gjatë kthimit nga Strazburgu ka ndodhur defekt në fluturimin e avionit qeveritar në të cilën ka qenë edhe kryeministri Gruevski me bashkëpuntorët e tij me cka avioni është detyruar që të ateroj në Cyrih” ka deklaruar për Telma zëdhënësi qeveritar Aleksandar Gjorgjiev.
Sipas sqarimit të tij sipas të gjitha gjasave ka ndodhur dekompresioni në avion i cili nuk është më i vjetër se 8 vite.
“Sipas informacioneve që i kam të pranishmit në avion thonë se është dëgjuar një zë i zhurshëm, me cka ka ardhur deri ten ë dizbalancin e presionit të brendshëm ndërsa piloti menjëher ka tentuar që ta zvogloj lartësin që të mund ta zvogloj presionin dhe sipas protokolit për situata të tilla ta ateroj në Aeroportin më të afërt” ka deklaruar Gjorgjiev.

T’fundit nga rubrika:


Add a Comment

0