|Monday, May 22, 2017
You are here: Home » Ballkani » “Hitleri” i Mitrovicës që po shqetëson serbët (video)

“Hitleri” i Mitrovicës që po shqetëson serbët (video) 

hitleri

Ky është Emin Gjinovci, 55 vjeç. Është nga Mitrovica dhe mendon se është Adolf Hitleri. Ngjashmëria është e madhe. Për këtë ai shprehet krenar dhe e quan veten “reinakrinimi kosovar i Adolf Hitlerit”. Kështu shkruan e përditshmja serbe “Kurir”, që ka ka botuar një profil të tij. “Emini, -thotë Kurir, – gjithnjë me vete e mban librin e Hitlerit, Main Kampf”. Sipas atyre që e njohin, për të bërë fotografi me të duhet të paguash nga 20 deri në 80 euro. “Edhe Hitleri ka luftuar kundër serbëve, kështu që e kam idhull. Armiku i armikut tim është miku im. Po, armiq i kam serbët”, ka thënë ai. Një pohim i tillë ka shkaktuar jo pak shqetësim tek serbët

T’fundit nga rubrika:


Add a Comment

0