|Friday, May 26, 2017
You are here: Home » Sport » Fituesi i çmimit Puskas për golin më të mirë të vitit shpallet James Rodriguez

Fituesi i çmimit Puskas për golin më të mirë të vitit shpallet James Rodriguez 

rodrigez 2104 puscar

Breshëri e jashtëzakonshme me të cilën James Rodriguez hapi rezultatin për Kolumbinë kundër Uruguait në stadiumin e Rio de Janiero Maracana, në raundin e 16 të 2014 FIFA Kupën e Botës Brazil , është zgjedhur nga përdoruesit eFIFA.com dhe francefootball.fr për golin më të mirë në Brazil 2014.

” Unë do të doja të falënderoj të gjithë që kanë votuar për mua, ”  tha ylli i Real Madrid,  “Ky gol ishte një  moment i vçantë për Kolumbinë dhe për mua. shprehet Rodrigez

T’fundit nga rubrika:


Add a Comment

0