|Friday, May 26, 2017
You are here: Home » Lajme » Ermira Mehmeti e BDI-së prej Amerike kërkon dorëheqjen e Qeverisë (Foto)

Ermira Mehmeti e BDI-së prej Amerike kërkon dorëheqjen e Qeverisë (Foto) 

ermira_mehmeti_3

Ermira Mehmeti e BDI-së shanë qeverinë e BDI-së…

Deputetja e BDI-së Ermira Mehemti shprehet e dëshpëruar prej Amerike nga qeveria aktuale, të cilën thotë se edhe vetë e ka votuar, por që ka zhgënjyer pritjet e saj. Në facebook ajo ka kërkuar dorëheqje të qeverisë. Ajo ka numëruar në facebook shkaqet për të cilat mendon se qeveria duhet të dorëhiqet.

“Une kam votuar per kete Qeveri sepse kam besuar se:

– do te anetaresohemi ne NATO

– do te nisim negociatat per UE

– do te realizojme premtimet per barazi te plote

– do te rikthejme vlerat e demokracise

– do te rivendosim sigurine

Por, gjate gjithe kesaj kohe, Qeveria:

– e izoloi vendin nga partneret nderkombetare

– e rrenoi imazhin pozitiv te vendit

– nuk tregoi asnje respekt per parimet e bashkeqeverisjes etnike

– pa ndalur e luftoi realizimin e Marreveshjes se Ohrit

– vendosi autoritarizmin ne vend te demokracise

– refuzoi dialogun

– rrenoi bashkejetesen

– prishi kohezionon e brendshem

Mjaft ishte. As qytetaret dhe as komuniteti nderkombetar nuk mbeshtet qeverisjen jodemokratike. Eshte koha per doreheqje”, ka shkruar Mehmeti në facebook.

 

 

T’fundit nga rubrika:


Add a Comment

0