|Friday, May 26, 2017
You are here: Home » Top lajm » Ekskluzive komentet e grupit te armatosur ne Kumanove per Shqipetaret e MK dhe Ali Ahmetin

Ekskluzive komentet e grupit te armatosur ne Kumanove per Shqipetaret e MK dhe Ali Ahmetin 

Këto janë komentet ne Facebook të grupit të armatosur që ishin në kumanovë:

11167701_839794929402248_3295806319881802768_n

13397_839794909402250_7219654220633290385_n

T’fundit nga rubrika:


Add a Comment

0