|Saturday, May 13, 2017
You are here: Home » Bota » I duartrokiten në Paris, përfaqësuesit e katër besimeve shqiptare (Video)

I duartrokiten në Paris, përfaqësuesit e katër besimeve shqiptare (Video) 

Screenshot

Katër përfaqësuesit fetarë shqiptarë janë duartrokitur gjatë ecjes së tyre në rrugët e Parisit.

Ata kanë ecur të katërt të kapur prej dore dhe kanë përshëndetur të pranishmit, të cilët duartrokisnin dhe brohorisnin: “Bravo! Bravo”.

janë këto pamje me të vërtetë mallëngjyese që japin mesazhe universale e nxjerrin në pah harmoninë fetare të shqiptarëve.

Ecja e tyre përkrah njëri-tjetrit është mbështetur nga të gjithë të pranishmit.


T’fundit nga rubrika:


Add a Comment

0