|Tuesday, April 4, 2017
You are here: Home » Kronika e Zezë » Dramë te Klinika e Shkupit: Mbytet një motër medicinale nga i dashuri

Dramë te Klinika e Shkupit: Mbytet një motër medicinale nga i dashuri 

tocka-147553

N.K 23  vjeçar nga lagjja Petrovec e Shkupit  ka mbytur me duart e veta të dashurën e tij, që punonte si motër medicinale. Ngjarja makabre  ka ndodhur mbrëmë në spitalin shtetëror të Shkupit në kulmin e Klinikës për fëmijë.

Djaloshi ia ka vendosur duart  në fyt, të dashurës së vet dhe nuk e ka lëshuar deri në frymën e fundit. Më pas ka dashur të kërcej nga kulmi  i spitalit të fëmijëve, gjegjësisht nga kati i gjashtë.

Policia dhe prokuroria ka marrë të gjitha masat për ndriçimin e kësaj tragjedie.

T’fundit nga rubrika:


Add a Comment

0