|Friday, May 26, 2017
You are here: Home » Vaksincagram » DiDonato, e pëlqyer në SHBA

DiDonato, e pëlqyer në SHBA 

emily-didonato-sports-illustrated-swimsuit-issueBukuroshja Emily DiDonato është modele sfiladash nga SHBA. Ajo ka lindur në shkurt të vitit 1991 në Neë York, SHBA. Emily ka debutuar në sfiladat: D & G, Versace, PRADA. DiDonato nëpër sfilada njihet edhe si “sy bukura”, dhe me bukurinë e saj është duke çmendur gjithë vendin.

T’fundit nga rubrika:


Add a Comment

0