|Friday, April 14, 2017
You are here: Home » Business

Business

Zhbllokohet Trepça

Bordi i ri i Komisionit të Pavarur për Miniera dhe Minerale ka miratuar 22 licenca dhe leje për operim përfshirë këtu edhe ndërmarrjen “Trepça”, nga 30 aplikacione sa i kanë shkuar gjithsej këtij komisioni. Ky bord i ka dhënë vetes detyrë që deri më 15 qershor t’i shqyrtojë të gjitha aplikacionet dhe kërkesat e adresuar ndaj këtij komisioni. Këtë ...Full Article

Ndërrimi i pronësisë së “Trepçës”, hap epokë të re për Gjigantin e Kosovës

Ndërrimi i pronësisë se kompleksit “Trepça” nga Agjencia Kosovare e Privatizimit tek ekzekutivi, hap një epokë të re për zhvillimin e këtij kompleksi, konsiderojnë menaxherë të kësaj ndërmarrjeje dhe ...Full Article

Bizneset indiane të interesuara për investime në Kosovë

Një delegacion i bizneseve nga India të kryesuar nga Harpret Singh, kanë vizituar Aleancën Kosovare të Bizneseve, ku janë pritur nga kryetari Agim Shahini dhe biznese të shumta vendore. ...Full Article

operatorit VIP dhe ONE në fazën përfundimtare për bashkim

Bashkimi i operatorit celular VIP dhe ONE po hyn në fazën përfundimtare. Komisioni për mbrojtjen e konkurencës kumtoi se VIP dhe ONE do të bashkohen në shoqërinë e sapoformuar ...Full Article

Biznesmeni shqiptar Samir Mane, në listën e më të pasurve të Europës

Biznesmeni shqiptar Samir Mane, pronar i disa kompanive, ndër më të mëdhatë dhe më të njohurat në Shqipëri dhe rajon, renditet ndër personat më të pasur të Europës. “The ...Full Article