|Friday, May 26, 2017
You are here: Home » Vaksincagram » Cara Delevingne jashtë stilit të saj

Cara Delevingne jashtë stilit të saj 

cara delvingeModelen Cara Delevingne e kishim parë duke dizajnuar për markën e veshjeve sportive DKNY, por ende nuk e kishim parë në imazh të kësaj fushate. Vitin e kaluar Cara dizajnoi 15 veshje për koleksionin e kësaj fushate, ndërsa tani 22­vjeçarja shihet duke pozuar për koleksionin pranveror 2015 të veshjeve intime dhe të gjumit

T’fundit nga rubrika:


Add a Comment

0