|Tuesday, May 30, 2017
You are here: Home » Shqipëri » Bujar Nishani: Bashkimi Shqipëri­-Kosovë do të ndodhë

Bujar Nishani: Bashkimi Shqipëri­-Kosovë do të ndodhë 

nishani1

Bashkimi kombëtar do të ndodhë në mënyrën më të natyrshme. Habit me këtë ide kreu i qeverisë shqiptare, Bujar Nishani, gjatë një interviste të dhënë për medien kosovare “Bota Sot”.

I pyetur nëse do të ndodhë një ditë bashkimi kombëtar, Presidenti Nishani u përgjigj kështu:

“Pa diskutim që bashkimi kombëtar do të ndodhë, nuk ka asnjë arsye, por ai do të vijë në mënyrë të natyrshme dhe të jesh e sigurt që do vijë në mënyrën më evropiane të mundshme, ashtu siç kemi parë sot në Evropë projekte dhe realitete krejt demokratike dhe krejt normale”.

Në këtë intervistë Nishani shprehet se bashkëpunimi dhe zhvillimi ekonomik Shqipëri – Kosovë është i tmerrshëm dhe i papranueshëm.

“Për Shqipërinë dhe shqiptarët ka qenë dhe mbetet SHBA-ja, partneri kryesor strategjik”, deklaron Nishani.

T’fundit nga rubrika:

Add a Comment