|Tuesday, May 23, 2017
You are here: Home » Shqipëri » Bashkim Shehu: Numri i bashkëpunëtorëve të Sigurimit të Shtetit, rreth 120 mijë

Bashkim Shehu: Numri i bashkëpunëtorëve të Sigurimit të Shtetit, rreth 120 mijë 

bashkim shehu

I ftuar ne emisionin “Kapital” ne Vizion Plus, autori i njohur Bashkim Shehu, djali i ish-kryeministrit Mehmet Shehu ka folur mbi librin e tij të ri, i cili ka si simbolike, dosjet e ish-Sigurimit të Shtetit.

Shehu ka thënë se hapja e dosjeve nuk do ta shkëpuste Shqipërinë nga e kaluara, por do te hidhte drite mbi te.

Sipas autorit te romanit, Shehu numri i bashkëpunëtoreve te sigurimit te shtetit nga fillimi i diktature deri ne fund te saj, kane qene rreth 110-120 mije.

Autori i njohur Bashkim Shehu me ane te këtij romani ka rindezur edhe njëherë debatin e madh mbi dosjet dhe hapjen e tyre.

T’fundit nga rubrika:


Add a Comment

0