|Friday, May 26, 2017
You are here: Home » Shqipëri » Arvizu lë Shqipërinë, ja mesazhi i fundit për popullin shqiptar

Arvizu lë Shqipërinë, ja mesazhi i fundit për popullin shqiptar 

aleksander-arvisu

Ambasadori amerikan në Tiranë, Aleksandër Arvizu ka lënë një mesazh pë shqiptarët në faqen në Facebook të ambasadës, teksa po largohet nga Shqipëria. Misioni i tij diplomatik në vendin tonë përfundoi. Ja çfarë shkruan Arvizu:

Të dashur miqtë e mi shqiptarë,
Ka qenë një nder dhe një privilegj që të shërbeja si Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Shqipëri për katër vitet e fundit. Edhe pse koha ka kaluar sa hap e mbyll sytë, kujtimet e mia të vyera do të zgjasin përherë. Unë do të jem gjithnjë thellësisht mirënjohës për ngrohtësinë, bujarinë dhe mikpritjen tuaj.
Urimet dhe respektin tim më të madh për të gjithë ju,

T’fundit nga rubrika:


Add a Comment

0