|Saturday, May 13, 2017
You are here: Home » Vaksincagram » Amber Rose bombastike

Amber Rose bombastike 

amber roseAmber Rose është një nga të ftuarat në mbrëmjen e Golden Globe dhe ka tërhequr vëmendjen me një fustan në ngjyrë të bardhë, i cili ia tregonte format më bombastike se kurrë. Daily Mail shprehet se Amber nuk quhet rivale e Kim, pasi e ka sfiduar atë me look-un e saj. Amber është ish e dashura e bashkëshortit të Kim Kardashian, Kany West. Amber sapo është ndarë nga bashkëshorti i saj Wiz Khalifa.

T’fundit nga rubrika:


Add a Comment

0