|Friday, May 26, 2017
You are here: Home » Sport » Përurohet statuja e Ronaldos në Portugali (Foto)

Përurohet statuja e Ronaldos në Portugali (Foto) 

statuja-e-ronaldos

Bashkia e qytetit të Madeiras, që njëherësh është edhe vendlindja e futbollistit më të mirë në botë, Cristiano Ronaldos, ka vendosur t’ia ndërtojë këtij të fundit një statujë.

Gjatë ditës së sotme, Cristiano mori pjesë në ceremoninë e prezantimit të kësaj statuje dhe ishte pikërisht ai që e zbuloi atë për herë të parë për publikun e madh që ishte i pranishëm aty .Statuja është 2.40 metra e gjatë, ndërsa është skulpturuar nga 800 kg bronz.

T’fundit nga rubrika:


Add a Comment

0